Tuesday, September 27, 2011

CarBoot Sale September 2011


Salam semua....

Booth DIRA COLLECTION kembali lagi di CARBOOT SALE UPM 
pada 28 September 2011 (Rabu).
Pelbagai stok terbaru dari DIRA....Antaranya  pelbagai aksesori tudung, 
shawl terbaikkkkkk dan bermacam-macam lagi.....
Jumpe di sanaaaaa......
Luv u alllll...

~OPEN HOUSE DI RUMAH KAMI~

Salam semua....
seronok rasanya suasana adik beradik n kawan2 datang penoh satu rumah....riuh rendah...dengan suara2,jeritan2..wah meriah sekali...
ampun dan maaf dipinta sekiranya ada yang tak dapat jemputan yer....wat kecil-kecilan sahaja...
kelam kabut punya pasal sampai nak amik gambar pun x sempat......(melampau sungguh macam la sibuk sangat!!!hahhahaha)
jom layaaaannnn








~ Apam dOt2 ~

Tempahan dari Kak Fara untuk
 open house di rumahnya...

~ALMOND LONDON ~

Salam semua....
terkejut macam x percaya ad ag tempahan kueh raya ......
hehehehe...
suprise!!!!

Monday, September 12, 2011

TEMPAHAN DARI PUTERI SHOLIHAH

Salam semua.....

Tempahan pertama di bulan syawal dari Sholihah...

KUEH RAYA = BISKUT RAYA

Diberikan kepercayaan tuk menerima tempahan kueh raya tuk tahun ni.......macam x kompiden je nak jual kueh raya.....tapi dari kekawan pada tahun lepas kueh raya yang Dira buat sedap2 belaka.....jadi dengan sengajanya Dira amik la tempahan sikit tuk test market(wah!!!!terlebih sudah) maluuuu......
Sambil wat kueh tuk jual jadi tahun Dira berazam x nak beli kueh raya.....semua nak dari hasil tangan sendiri....alhamdulillah berjayaaaa sehingga ke nafas terakhir.....shemmmmputtt
antara kueh raya yang sempat di buat......


 tart nanas

 cornflakes coklat

 almond london

 cornflakes bermadu

 chocolate rice

 hamper tuk si tut....

tempahan dari Kak Jee(tuk bosnya), Kak Zi (tpu), 
Sya, Deen, Hajar n Liza(kawan kg)

SALAM AIDILFITRI 1432H

Salam semua....

Belum terlewat rasanya untuk DIRA ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H...sekejapnya rasaya sudah hari yang ke 14 syawal...X puas rasanya beraya di kampung halaman...

Dikesempatan ini juga Dira menyusun sepoloh jari dan kaki memohon ampun dan maaf kiranya terkasar bahasa dan perlakuan kepada anda semua....

Diatas sokongan anda semua ucapan jutaan terima kasih diucapkan......
luv u ollll
(mood:nangis laju2)

::BEROPERASI SELAMA::

Daisypath Anniversary tickers